Vensters op het Onze Vader

Werkboekje en (eventuele) presentatie of tentoonstelling
Bij mijn afscheid van de Maartenskerkgemeente in Doorn stelde ik een boekje met acht preken bij de beden van het Onze Vader samen: ‘Vensters op het Onze Vader’.
Corja Bekius, theoloog en kunstenaar, schilderde daar acht ‘ramen’ bij in de kleuren en de sfeer van Iona. Naast elk ‘raam’ kwam een lied vanuit de Iona Community te staan.
In dit werkboekje bij ‘Vensters op het Onze Vader’ staan de beelden en liederen bij deze ‘Vensters’ afgedrukt, aangevuld met enkele teksten en suggesties hoe je individueel of in een groep met deze acht beden aan het werk zou kunnen gaan.
Dit boekje (en een tweetal kaarten van de schilderijen) is bij Docete in Houten te bestellen (www.docete.nl).
Nu het afscheidsboekje uitverkocht is kunnen de preken gedownload worden via Docete, door het icoontje – ‘inkijken op deze pagina aan te klikken’.
De losse werkboekjes ‘Vensters op het Onze Vader’ kosten € 5,– en een set van 5 stuks (voor groepsgebruik) € 20,–. De (dubbele-) kaarten kosten E.3,95 per 5 stuks.

Voor een geïnteresseerde (Iona-)groep, gemeente of parochie kan ik een (powerpoint-)presentatie van de afbeeldingen uit dit (werk-)boekje verzorgen.
Dit kan in combinatie met een aantal liederen uit de Iona Community, die samen gezongen worden.
Ook is het mogelijk om een kleine serie kerkdiensten bij het Onze Vader te verzorgen. De acht schilderijen kunnen ook geleend worden voor een langduriger tentoonstelling!
Realisatie en kosten worden in onderling overleg afgesproken.
Geïnteresseerden kunnen mailen of bellen naar: teun.kruijswijkjansen@gmail.com of 0343-421197.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s