Vensters….

Het heeft even geduurd voor ik een dienstenserie bij het Onze Vader opzette. Ik had altijd het idee dat deze kerntekst van het christelijk geloven iets zou zijn om je aan te vertillen. Ik tilde er dus zwaar aan! Twee zomers gaven de gelegenheid om de roosters aan de kant te schuiven en dit gewoon maar te proberen. Er werd enthousiast op gereageerd, en dat gaf de vrijmoedigheid er nu iets mee te doen om het breder te gaan delen, en als afscheidscadeau aan onze Maartenskerkgemeenteleden te geven.

Bij Stichting Docete in Houten verscheen deze maand Vensters op het Onze Vader. Hierin vind je bij iedere bede een preek die ik in 2019 en 2020 gehouden heb. Corja Bekius schilderde bij de beden een passende afbeelding, geïnspireerd op het kleurenpalet zoals je dat op Iona kunt aantreffen. Bij ieder hoofdstuk is dan ook een Iona-lied afgedrukt, wat door de jaren heen graag gezongen werd en/of veel voor me is gaan betekenen. Woord, beeld en zang/muziek komen zo samen in deze bundel. Inspiratie om te delen!

ISBN:9789078477433, http://www.docete.nl. E:info@docete.nl T:030-2936807 E.12,50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s